6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

"Bir nikah da sen kıy"

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Kaymakamlık ile Denizciler Belediyesi'nin başlattığı "Bir Nikah da Sen Kıy" kampanyası çerçevesinde, 100 çiftin resmi nikahı kıyıldı.

Denizciler Beldesi Cevher Duduev Parkı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplu nikah töreninde konuşan Kaymakam Cengiz Horozoğlu, 21. yüzyılda Türkiye'nin hala toplu nikahlarla uğraştığına dikkat çekerek, "Toplum olarak artık bilinçlenmemiz lazım, dini nikahların yanında çocuklarımızın da geleceği için mutlaka resmi nikah kıyılması gerekmektedir. İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve bu yıl Denizciler Belediye Başkanımız Esabil Soydan'ın da katkılarıyla 100 çiftimize resmi nikah kıymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Medeni nikahlarla 21. yüzyıla yakışır bir şekilde bu nikahları daha da yaygınlaştırmak zorundayız" dedi.

Çiftlerin çoğunun kucaklarında çocuklarıyla geldiği toplu nikah töreninde Kaymakam Cengiz Horozoğlu nikah şahitliği yaparken, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan çiftlerin nikahını kıydı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 22:52:06
Güncelleme :22 Nisan 2006 Cumartesi 11:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?