2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

TIR şoförü, açlık grevini sürdürüyor

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 20 yaşından büyük TIR'ların yurt dışına çıkışına yasak getirilmesi nedeniyle Atatürk Anıtı önünde açlık grevine başlayan TIR şoförü Ahmet Döner, eylemine devam ediyor.

20 yaşından büyük TIR'ların yurt dışına çıkışına yasak getirilmesini protesto etmek amacıyla çarşamba sabahı Atatürk Anıtı önünde açlık grevine başlayan Ahmet Döner, eylemini soğuk havaya rağmen sürdürüyor. Açlık grevindeki ilk gecesini battaniyeye sarılarak anıt önünde geçiren Döner'e, zaman zaman diğer TIR şoförleri de destek veriyor.

TIR şoförleri, araçlarını değiştirme imkanına sahip olmadıklarını söylerken, Ahmet Döner, sadece şekerli su ve çay içerek eylemini devam ettirmekte kararlı olduğunu ifade etti. Döner, "Araçlarımızın yenilenmesi için maddi gücümüz yok. Devlet tarafından destek verilmesini istiyoruz ya da şimdiye kadar olduğu gibi araçlarımızla çalışmaya devam edelim" dedi.

Yapacak başka işleri olmadığını belirten Döner, "Devletimizin aldığı karara saygılıyız, ancak esnaf olarak bizi de düşünmeleri gerekir. Araçlarımızı yenilemeyi biz de isteriz. Ancak destek verilirse bunu yapabiliriz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 11:58:11
Güncelleme :11 Ocak 2008 Cuma 12:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
işkenderunlu IP: 78.165.246.xxx Tarih : 13.01.2008 01:16:12

bunlara şiz oy verdiniz daha neler olacak bekleyin bakalım