6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Çarpmamak için şarampole uçtu

Belen'de, hatalı sollama yapan araca çarpmamak için şarampole uçan TIR'ın arka tekerlekleri havada asılı kaldı. Kurtarma çalışmaları nedeniyle Antakya-Adana Karayolu 2 saat boyunca trafiğe kapandı. 

Alınan bilgiye göre, kaza Belen'in Kıcı Köyü mevkiinde meydana geldi. 31 RL 620 plakalı TIR'ın sürücüsü, karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen araca çarpmamak için direksiyonu kırınca, TIR şarampole uçtu. Arka tekerlekleri havada asılı kalan TIR'ın sürücüsü, uzun süren uğraşlar sonucu kurtarıldı. 

TIR'ı bulunduğu yerden çıkarmak ise kolay olmadı. 2 ayrı çekicinin, yaklaşık 2 saat süren çalışmaları sonucunda TIR düştüğü şarampolden çıkarıldı. Diğer şoförler ise, yolun trafiğe açılması için saatlerce bekledi. 

2 saat süren çalışmaların ardından yol trafiğe açılırken, hatalı sollama yaparak kazaya neden olduğu ileri sürülen aracın bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 18:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akif şaşmaz IP: 212.175.240.xxx Tarih : 7.06.2006 20:47:18
ben o yolların tehlikeli oldugunu bir aralar hatırlatmıştım ama kimse dinlemedi bugün insan sayısı kadar araba var aynı zamanda yollar tek şeritte olsa kazanın önlenmesi bence mümkün degil