7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Poz verirken canından oldu

İskenderun'a bağlı Sarıseki Beldesi'nde bir üniversite öğrencisi, fotoğrafını çeken arkadaşına poz verirken Sarıseki Çayı'na düşerek boğuldu. 

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Mustafa Topal (24), tatil için Sarımazı Beldesi'nde oturan ablasının yanına geldi. Buradan 2 arkadaşıyla birlikte Sarıseki Beldesi'ne giden Topal, çayda yüzmek için şortunu giydi.

Manzaranın güzelliğine kapılan genç, arkadaşlarından cep telefonuyla fotoğrafını çekmelerini istedi. Poz verirken ayağı kayan Topal, 4 metre derinliğindeki suya düştü. Girdaba kapılan Mustafa Topal'ı kurtarmaya çalışan arkadaşlarının çabaları ise sonuçsuz kaldı. Boğularak hayatını kaybeden Topal'ın cesedi, beldede bulunan bir dalgıç tarafından çıkarıldı. Gencin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, arkadaşları ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. 

Arkadaşlarının ölümüyle şoka giren gençler soruları cevapsız bırakırken, Numan Yasin Okur adlı görgü tanığı, Mustafa Topal'ın fotoğraf çektirmek isterken suya düşerek boğulduğunu, arkadaşlarının da onu kurtarmak istediğini ancak başaramadıklarını söyledi. Okur, aynı bölgede daha önce de 1 kişinin boğulduğunu ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 11:36:53
Güncelleme :7 Nisan 2012 Cumartesi 16:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali duymaz IP: 81.214.185.xxx Tarih : 16.06.2006 14:50:14
allah rahmet etsin..