5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Altyapı için bir adım daha

Isparta Belediyesi, alt yapı çalışmalarına ilişkin projelerini aralıksız sürdürüyor. Yağmur suyu projesinde oldukça büyük mesafe kat eden Fen İşleri Müdürlüğü, iki önemli yağmur suyu ishale hattının ihalesini gerçekleştirdi. 

Belediye Encümen Salonu'nda yapılan ihaleye 5 firma katıldı. Piri Mehmet Mahallesi Eski Burdur Yolu ile Davraz Mahallesi'nde yapılacak olan ishale hattının ihalesi, kapalı zarf usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmede 135 bin YTL'lik en düşük fiyatı veren Ali Yılmaz Mühendislik ihaleyi kazanan taraf oldu.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte özellikle Özkanlar Kavşağı sel tehdidinden kurtulmuş olacak. Belediye Başkanı Hasan Balaman, Isparta'nın alt yapı sorunu diye bir probleminin kalmayacağını belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günlerde alt yapısı tamamlanan ve bu konuda ödüllü şehir diye anılan şehir teslim edildiği söylenmişti. Ancak kazın ayağı hiç de öyle çıkmadı. O günden bu yana yağmur suyu projesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve sorun çözülüyor. Yağmur yağmaya başladığı zaman artık halkımız evinin bodrumuna su girmesinden, caddeleri geçerken paçaları sıvamaktan kurtulacak. Bizim en büyük ödülümüz de halkımızın mutluluğu olacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 15:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?