7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Radarların sayısı artırıldı

Emniyet Müdürlüğü aşırı süratli araç kullanmanın önüne geçebilmek için radarların sayısının artırıldığını açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü, kaza nedenlerinin başında gelen aşırı süratli araç kullanımını engellemek ve güvenli bir seyir sağlamak için radarlı hız kontrol ekiplerinin sayısını artırdı. Bunun dışında kemer, alkol ve araçların teknik donanımına ilişkin kontrolün de daha sık yapılacağı belirtildi.

Emniyet Müdürü Ahmet Kemal SEYHAN, sürücülerin mağdur olmamaları için gerek hız ihlali yapmamalarını, ayrıca araçların teknik donanımlarıyla birlikte araçta kış mevsiminde uygun gerekli teçhizatları da bulundurmalarını istedi. Emniyet Müdürü Ahmet Kemal SEYHAN, kış ayının gelmesi ile birlikte kural ihlallerinin yaya ve sürücü güvenliğini daha da tehlikeye düşürdüğünü belirterek, trafik ekipleri tarafından yolların sürekli denetim altında tutulacağını bildirdi.

Polis tarafından ne kadar tedbir alınırsa alınsın kazaları önlemenin mümkün olmadığını ifade eden Emniyet Müdürü Ahmet Kemal SEYHAN, direksiyon başında oturan sürücünün çok büyük bir sorumluluk taşıdığını bilmesi gerektiğini söyledi.

Emniyet Müdürü Ahmet Kemal SEYHAN, özellikle son günlerde yaşanan aşırı sis ve buzlanmaya karşı sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

ajanslar
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 18:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melisemek IP: 212.175.192.xxx Tarih : 3.01.2008 11:13:14

yapın tabi.arkadan gelen cezalarada bi çare bulsanız.hatta bu cezanın elimize gelmesini sağlasanızda maliyeye gidince şaşırmasak.