3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Bakan Coşkun Isparta'da

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) içinde kurulacak olan ve sanayici ile üniversiteyi buluşturacak olan Teknokent için bugün ilk adım atıldı.

İnceleme ve açılışlarda bulunmak üzere bugün Isparta'ya gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un katılımıyla, protokol töreni gerçekleşti.

SDÜ Kültür Merkezi'nde yapılan törende Teknokent protokolü, Isparta Valisi İsa Parlak, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akaya, Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Burdur Ticaret Borsası (BTO) Başkanı Baki Varol ve Isparta Ticaret Odası (ITB) Başkanı Murat Dolmacı tarafından imzalandı. Protokol imza töreninin ardından bir konuşma yapan Sanayi Bakanı Ali Coşkun, Teknoloji Geliştirme Merkeziyle üniversite ve sanayicinin buluşacağını söyleyerek, "Bu merasim benim için büyük önem taşıyor.

Dünyanın hızla değişim içinde olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Türkiye'de bu hıza ayak uydurmak zorundadır. Rekabet içinde var olmak teknoloji öncülüğünde kalkınmaktan geçer. Bizim ekonomik ve teknolojik yönden bağımsız hareket etmemiz gerekiyor. Onun için Isparta ve Burdur'u tebrik ediyorum" dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, buradan Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman'ı makamında ziyaret etti. Ardından Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Coşkun, daha sonra Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerince yapılan toplantıya katıldı. Bakan Coşkun toplantının ardından Antalya'ya hareket edecek.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 00:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?