8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Isparta'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Isparta'ya bağlı Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İdris Şahin'in kullandığı 34 BE 1745 plakalı otomobil, Isparta-Ankara kara yolunun Keçiborlu ilçesi Tekketepe mevkisinde, 07 CNV 51 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü İdris Şahin hayatını kaybetti.

Yaralanan Saray Halı Afyon Bölge Müdürü Altuğ Elginöz (37) eşi Hande Elginöz (27) ile 3 yaşındaki kızları Lara Elginöz, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Altuğ Elginöz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 13:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaziye gülseren IP: 88.250.217.xxx Tarih : 5.01.2008 09:28:34

Yaşanan trafik kazaları hemen hemen hergün birilerinin hayatına son verirken, birilerini sakatlayıp ve birilerini yaralarken bir yandan da büyük kayıplar yaşayan ailelerin, sevgililerin, dostların acılarını onlarla paylaşarak burdan bu acıları yaşayan tüm herkese baş sağlığı ve geride kalanlara uzun ömürler diler kazasız günler geçirmelerini Allah' tan ümid ederim.. Yaptığım iş nedeniyle hemen hemen hergün en az 4 trafik kazası ile ilgilenip mağdur ve mağdur yakınlarının dertlerini ve bu üzüntülerini onlarla hergün tekrar tekrar yaşadığımı belirtmek istiyorum. reklam yapamayacağım için çalıştığım kurumun ismini veremiyorum Trafik kazası geçiripte ne yapması gerektiğini bilmeyen veya nasıl bir yol izlemesi gerektiği ile ilgili bilgi edinmek isteyen ,benimle rahatlıkla konuşabilirler. Tüm sorularınızın ve sıkıntılarınızın çözüm bulması ümidiyle... Şaziye Gülseren irtibat:543 6137702