5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Parlak muhtarlarla vedalaştı

Merkez Valiliği'ne atanan Isparta Valisi İsa Parlak, mahalle muhtarlarıyla vedalaşırken yaptığı konuşmayla duygu dolu anlar yaşattı.

Isparta'ya 3 yıl süresince hizmet ettiğini ve Ispartalıların hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Parlak, "Allah nasip etti, hükümetimiz uygun gördü ve Isparta halkına hizmet ediyorum. Isparta halkı hizmetin en iyisine layık. Vatandaşımız ve tüm kamu kurum çalışanlarıyla iyi bir işbirliği içinde sorunların üstesinden geldik. Mutlu ve iyi bir dönem geçirdiğimiz düşünüyorum. Sizlere şükran borçluyum. Sizden isteğim bölgenizdeki vatandaşlarımıza, sevgilerimi, muhabbetlerimi ve şükranlarımı iletin. Sizlerin aracılığıyla da olsa haklarını helal etsinler. Isparta'ya ne kadar hizmet etmeye çalışsam da, bu hizmetin yeterli olmadığını düşünüyorum. Kalan hizmetler yeni gelecek valimiz tarafından devam ettirilecektir. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay, Vali İsa Parlak'a tüm muhtarlar adına bir hediye sunarken, "Valimiz her zaman bizlerin yanında oldu. Tüm sorunlarımıza çözüm bulmak için gayret gösterdi. Kendisinden gördüğümüz destek için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarı, sağlık ve mutluklar diliyoruz" diye konuştu. Vali İsa Parlak, ardından tüm mahalle muhtarlarıyla tek tek tokalaşarak veda etti.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?