5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Trafik haftası etkinlikleri

Trafik Haftası münasebetiyle Isparta'da biz dizi etkinlik gerçekleştiriliyor. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, yayaları ve sürücüleri trafik kurallarına karşı uyarıyor. 

Belediye İş Hanı önüne stand kuran polis yetkilileri, konuyla ilgili hazırladıkları bildirileri vatandaşlara dağıtıyor. Bildiride trafikte güvende olmak için yayaların ve sürücülerin yapması gereken kurallar yer alıyor. Trafik işaretlerinin anlamlarının anlatıldığı bildirilerde ayrıca, yaya geçitlerinin kullanılmasının güvenlik açısından ne derece önemli olduğu vurgulanıyor. Bunun yanı sıra ilk defa sürücü belgesi alacaklardan talep edilen belgeler, hurda işlemlerinden istenen belgeler, unvan değişikliğinde yapılacak işlemler, araçların trafikten çekilmesi, araç devir işlemleri, haciz, rehin, tedbir ve mülkiyet kaldırma gibi işlemlerde neler yapılması gerektiği bildirilerle vatandaşa dağıtıldı. 

Etkinlikler kapsamında özellikle sürücülerin ibret alması açısından şehir merkezine, trafik kazası yapmış ve nerdeyse hurdaya dönüşmüş bir araç konuldu. Çeşitli pankartlarla trafik ihlalleri sonucunda yaşanan kayıplar anlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 19:46:47
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?