5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Vali Uzun göreve başladı

Isparta eski Valisi İsa Parlak'ın Merkez Valiliğine atanmasının ardından, Isparta Valiliği görevine Şanlıurfa Valisi Şemsettin Uzun getirildi.

Şemsettin Uzun, bugün Hükümet Meydanı önünde, İl Jandarma Komutanı Servet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, daire müdürleri, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve muhtarların oluşturduğu kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

Isparta Valisi göreve başladığı bugün makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugünden itibaren Ispartalı olduğunu söyledi. "Ispartanın milliyetçisi benim" diyerek sözlerine başlayan Vali Uzun, Isparta'nın sorunlarının el birliği ile çözüleceğini belirtti. Isparta'nın güzel ve özel bir memleket olduğunu kaydeden Vali Şemsettin Uzun, "Şu andan itibaren Ispartalıyım ve herşeyi kaldırıp Isparta kisvesi altına giriyoruz. Memleketimizin sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz. Isparta'nın milliyetçisi benim" diye konuştu.

Valisi Uzun, basın mensuplarına ricada bulundu ve haber teşkil eden her konuda kendisinden bilgi alınmasını istedi. Bilgi alma konusunda basın mensuplarına gerekli kolaylığı sağlayacağını kaydeden Uzun, "Sizden uzakta değilim. Öğrenmek istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Direk benimle muhatap olmanız, yanlış bilgilerin önüne geçecektir" dedi. Vali Şemsettin Uzun, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 15:01:53
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 15:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?