6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

KAGİAD'tan eğtime destek

Kahramanmaraş Genç İşadamları Derneği (KAGİAD), Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 200 adet kitap bağışında bulundu.

KAGİAD tarafından başlatılan kitap kampanyasıyla toplanan 200 kitap, Başkan Yardımcısı Sıtkı Kesim tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül'e teslim edildi. KAGİAD Başkan Yardımcısı Kesim, yatırımların en güzelinin insana olduğuna dikkat çekerek, "Sanayiinin en büyük ihtiyacı nitelikli iş gücüdür. Bu konuda Çıraklık Eğitim Merkezi ve meslek liselerine çok iş düşüyor. Buralarda verilen eğitimin karşılıklı görüşmelerle niteliğinin artırılması gerekiyor. KAGİAD olarak yatırımların en güzelinin insana olduğuna inanıyoruz. Bu konuda üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Akgül ise, eğitime yapılan yatırımın ülke insanının tamamına yapılan bir yatırım gibi değerlendirilmesi gerektiğine işaret ederek, "KAGİAD'ın bu çalışmasından son derece memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. İlimizde bazı hayırsever işadamlarımız eğitime özellikle derslik olarak ciddi destek veriyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 15:08:57
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 15:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özkan Sekmen IP: 81.214.116.xxx Tarih : 23.01.2006 22:57:13
Türkiyenin bu yoğun ve her hafta değişen suni gündemlerine rağmen gerçek gündemlerimizden birisi olması gereken ama bir türlü yerleşemeyen eğitim meselemizi bizlere hatırlattıkları için dernek yetkililerine teşekkürü bir borç biliyorum.