18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde, ihtiyaç sahibi 15 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Elbistan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda yapılan dağıtım töreninde, Kaymakam Orhan Mardinli'nin girişimleri sonucu temin edilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi 15 engelliye teslim edildi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, engelli çocuklarının mutluluklarına şahit olan anneler sevinç gözyaşları döktü.

Törende konuşan Kaymakam Orhan Mardinli, bu tür yardımların devam etmesi için özel gayret göstermeye devam edeceğini belirterek, "Tekerlekli sandalyelerin dağıtımı için büyük uğraş verdik. Sağolsunlar, bu konuda yurt içinde ve yurt dışındaki hayırsever vatandaşlarımızdan çok büyük destek gördük. Önemli olan bu yardımsever insanların güvenini kazanmak ve onların güvenine layık olmaya çalışmak. Sizleri mutlu etmek ve ihtiyaçlarınızı temin etmek bizlerin boynunun borcudur" dedi.

Elbistan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Songül Sayın ise, Kaymakam Mardinli'nin anlamlı desteğine teşekkür ederek, engelli vatandaşları derneğe üye olmaya ve ihtiyaçları için derneğe müracaat etmeye çağırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 10:44:10
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 11:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?