18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hortum çatı uçurdu

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde dün meydana gelen hortum, Çeşmeli Beldesi'ndeki Çeşmeli Lisesi'nin çatısını yerle bir etti.

Hortumun tatil günü meydana gelmesi, okulda olası bir faciayı önledi. İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Muammer Gürbüz ile Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Atalay Çeşmeli Lisesi'nde incelemelerde bulunurken, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne bağlı teknik elemanlar okulda zarar tespitinde bulundu.

Çeşmeli Lisesi'nin çatısının, hortum nedeniyle tamamen yıkıldığının belirlendiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Gürbüz, "Yapılan teknik çalışma sonunda 40 bin YTL'lik zarar tespit edildi. Okulun çatısı 1 hafta içerisinde yeniden yapılacaktır" dedi. Çeşmeli Lisesi'nde eğitim öğretimin devam ettiğini belirten Gürbüz, "En büyük sevincimiz, hortumun olduğu gün okulun tatilde olmasıdır. Okulda öğrencinin bulunmaması büyük bir faciayı önlemiş oldu" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 16:30:09
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 11:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beste kıbar IP: 88.227.5.xxx Tarih : 2.01.2008 08:03:32

cok kotu oldu ben cesmelıde okuyorum ama bu olayın yasandıgı sene yok tum arkadaslarım anlattı bazı gunler cok yagıs oldumu lıse su akmaya baslar.....