6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Miniklerden tiyatro gösterisi

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Arkum Beldesi'ndeki Altınkum İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübü öğrencilerinin sahnelediği "Töre" adlı oyun, beğeniyle izlendi. 

Arkum Belediyesi Düğün Salonu'nda sahnelenen oyunu, Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, meclis üyeleri, okul idaresi ve öğretmenleri ile öğrenci velileri izledi. Oyunda rol alan Yasin Genç, Gökhan Ertuğrullu, Duygu Balaban, Sündüz Divle, Fatma Bölge, Betül Torun, Ecem Durgun, Kübra Arslan, Aslıhan Seyran, Tuğba Duman ve Halil Uçak isimli minik tiyatrocular, oynadıkları oyunla usta tiyatroculara taş çıkarttı. 

Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, 7 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süre zarfında belediye hizmetlerinin yanında eğitime de ellerinden geldiğince katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Bugün de minik öğrencilerimiz, tiyatro yapabileceklerini gösterdi. Oyunun hazırlanmasında emeği geçen okul müdürünü, öğretmenleri ve öğrencileri kutluyorum" dedi. 

Konuşmalardan sonra minik tiyatrocular, oyunlarını 2 perde halinde sahneledi. Oyun sonunda minik tiyatrocular izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2006 Perşembe 13:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan tece IP: 88.252.180.xxx Tarih : 24.05.2008 12:05:29

tiyatro gösteriniz çok güzel olmuşş