22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Uzuncaburç'ta asfalt çalışmaları tamamlandı

Silifke'ye bağlı Uzuncaburç Beldesi'nde asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarını yerinde takip eden Uzuncaburç Belediye Başkanı İshak Yılmaz, Uzuncaburç'u baştan sona kadar yenileyip, yaşanabilir bir belde haline getirmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Kurban kesip dualarla başlattıkları 3 kilometrelik asfalt yol çalışmalarını tamamladıklarını belirten Yılmaz, "Yaz mevsiminde bölgemize gelen yerli ve yabancı turistlerin daha rahat bir yolda seyahat etmeleri ve beldemizi gezmeleri için beldemizin tüm toprak yollarını asfaltlamış bulunuyoruz. Amacımız yerli ve yabancı turistleri, tüm dünyanın tanıdığı beldemize çekmektir. 3 kilometrelik yol çalışmasını tamamladık. Şimdi sırada içme ve sulama suyu projemiz var" dedi.

6 kilometrelik içme ve sulama suyu projesinin önümüzdeki günlerde ihale edileceğini kaydeden Yılmaz, "Sarıaydın Köyü'nün 8 kilometre ötesindeki yerden inşallah hem sulama hem de içme suyunu beldemize getireceğiz. Bununla ilgili ödeneğimizi ayırdık. Amacımız beldemize en iyi hizmeti vermektir. Belde halkımızla bir bütün olduk ve bu hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Uzuncaburç beldemizde yapılan asfalt, altyapı, içme ve sulama suyu projelerinde bizlere destek veren Atayurt Belediyesi'ne, Narlıkuyu Belediyesi'ne ve Silifke Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2005 Çarşamba 11:59:58
Güncelleme :27 Temmuz 2005 Çarşamba 12:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?