22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Basketbol turnuvası sona erdi

Tarsus Belediyespor Kulübü'nün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği "3'e 3 Tek Pota Basketbol Turnuvası" sona erdi. 

38 takımın katılımıyla küçükler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 3 kategoride yapılan turnuvada, büyüklerde Fine, yıldızlarda Mukal, küçüklerde ise İnanılmaz 3'lü birinci oldu. Ayrıca, turnuvada Mehmet Onur 3 sayı şampiyonu olurken, orta sahadan şut şampiyonu Halil Uzun ve smaç şampiyonu da Hakan Yüksel oldu. 

Tarsus Spor Salonu'nda sokak basketbolu (streetball) formatında gerçekleştirilen turnuvada 160 sporcu mücadele etti. Turnuva sonunda katılımcı sporculara çeşitli hediyeler verildi. 

Tarsus Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, etkinliğin, ilçede basketbol sporunu canlı tutmak ve basketbola yatırım açısından etkili olacağına inandıklarını ifade ederek, "Turnuvanın ilgi görmesi bizleri son derece mutlu etti" dedi. 

Beklemedikleri bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten Yıldırım, "Adana ve Mersin'den takımların da turnuvamıza katılmaları beni çok mutlu etti. Bizler spor yöneticileri olarak yakaladığımız bu ilgiyi daha canlı tutabilmek için öncelikle ilçemizde ve daha sonra yöremizde yatırımlarımızın ve çalışmalarımızın devamını getireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 12:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?