19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

"Gazeteciler tek çatı altında olmalı"

OSMANİYE VALİSİ CERRAH:

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye’nin güçlenmesi ve büyümesi için gazeticilerin de tek çatı altında toplanması gerektiğini söyledi.

Vali Cerrah, 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan ile Cemiyet Genel Sekreteri Gazeteci Mehmet Ali Tazeoğlu ziyareti sırasında, "Osmaniye her geçen gün gelişerek büyümeye devam ediyor. Bugün hep beraber verdiğimiz emek ve sarf ettiğimiz gayretler gelecekte meyvelerini verecek ve Osmaniye’nin büyümesinin önüne hiçbir şey geçemeyecektir. Basın da bu gelişimde önemli bir faktördür ve güçlü olması gerekmektedir. Tek çatı altında bir araya gelecek olan bir basın gücü ile çok başlı ve her biri bir tarafa çekilebilecek zayıf bir basın gücü arasında çok büyük fark vardır. Osmaniye’nin güçlenmesi ve büyümesi için basın cemiyetlerinin de tek çatı altında toplanarak sorunlarını kendi içinde çözüme kavuşturması ve bu olumlu sürece maksimum derecede katkıda bulunması gerekmektedir. Bu anlamda Osmaniye basınındaki çok başlılığın sona ermesi temennimizdir" dedi.

Celalettin Cerrah, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni de (OGC) ziyaret etti. OGC Başkanı Gökhan Erkmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Cerrah; Osmaniye’de 4 tane gazeteciler cemiyeti olduğunu belirterek, buna çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Cerrah, “Cemiyet sayısını bire düşürmemiz gerek. 4 tane cemiyete ne gerek var, hem neyi paylaşamıyoruz. Birlikten güç doğar, tek yumruk halinde olursak sesimiz daha gür çıkar. Bu nedenle 4 cemiyet bir araya gelerek, tek vücut, tek yürek ve tek ses olarak bir çatı altında birleşsinler. Benim sizlerden isteğim budur” dedi.

OSMANİYE VALİSİ CERRAH:
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 16:06:00
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 17:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?