4
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Asfalt çalışması sona erdi

Osmaniye'nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Alibekirli Mahallesi'nde bozuk yolların tamamı asfaltlandı.

Özellikle Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlköğretim Okulunun önünden geçen yolun asfaltlanması mahalle sakinleri ile okul yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Alibekirli Mahalesine bu dönemde toplam 18 bin metre kare yeni asfalt yol kaplaması yapıldığını söyledi.

ÖZENER, "TÜM EKSİKLİKLERİMİZ GİDERİLDİ"

Alibekirli Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener, mahalle ayrımı yapılmadan her mahalleye hizmet götürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Özener, "Başkanımız Kadir Kara ile yaptığımız görüşmelerde Osmaniye'nin genel sorunları ile birlikte mahallemizin sorunlarını ilettik. Tüm Osmaniye'ye yapılan hizmetlerden mahallemizde gerektiği ölçüde hizmeti almıştır. Şimdi mahallemizde mahalle sakinlerimiz ile belirlediğimiz noktalarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlköğretim Okulunun önünden geçen yolun asfaltlanması Haraz ve Alibekirli mahalleleri için çok önemli bir hizmet. Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ÖZENER, "KADİR KARA BU ŞEHRE BİRLİKTE YÖNETİM ÖRNEĞİ GÖSTERDİ"

Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener bir konuya daha değinerek Başkan Kara'ya ayrıca teşekkür etti. Özener, "Başkanımız Sayın Kadir Kara'ya hizmetlerinin yanı sıra, biz muhtarla yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum. 2009 yılından bu yana ilk yıl belirlediği sloganına harfiyen uydu. Birlikte yönetimi esas alıyorum diyen Kadir Kara, bu şehri bizlerle birlikte yönetti" dedi.

...
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2013 Salı 18:05:05
Güncelleme :27 Aralık 2013 Cuma 18:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?