17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

"Kimse heveslenmesin MHP'deyim"

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ NAMLI:

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, AK Parti'ye geçeceği yolundaki iddialar için "Kimse heveslenmesin ben MHP'deyim" dedi.

Özertaş Düğün Salonunda yapılan Düziçi Belediyesi 1. İstişare Toplantısında belediye personeli ve davetli misafirlere hitap eden Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, 14 aylık başkanlığı sırasında yapılan ve 36 başlıktan oluşan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Namlı, "Çalışmalarım sırasında birçok engellerle karşılaşmamıza ve bunlar bu kadar parayı nereden buldular da bu kadar hizmet yapıyorlar demelerine rağmen ilçemiz insanlarını başka ilçelere özendirmemek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Nesli tükenme tehlikesi olan kelaynak kuşları var, onlar gibi arada gezerek bizim dedikodumuzu yapıyorlar. Ökkeş Namlı adam çıkarsa da onların dedikodusunu yaparak güç kazansak şeklinde düşünenlere fırsat vermeyeceğiz. Geçmişte bir hata yaptık ama aynı hatayı yapma lüksümüz yok. Ben birlikte çalıştığım tüm personelimden memnunum. Biz onlarla birlikte Düziçi'ni bu hale getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Kimseye bizleri laf edecek malzeme vermeyeceğiz" dedi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, her Ankara'ya gidişimde Düziçi'nde farklı bir beklenti oluştuğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Hiç kimse heveslenmesin çünkü hevesleriniz kursağınızda kalacak. Ben iktidardan nemalanma peşinde değilim. Benim adaylığımda, benim dosyamda Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin soluğu var. Bana ve ekibime güvenerek CHP'li olmasına rağmen AKP'li olmasına rağmen üç hilalin altına mührünü basanları utandırmam. MHP'ye verilen oyları başkasına yar etmem. Hiç kimse benim hakkımda arkamdan AK Parti'ye geçeceğimi söylüyorlarmış. Hepsi yalan. Ben bu yola çıkarken müteahhitlere güvenmedim, bu yola çıkarken para babalarından destek istemedim. Ben fakir fukaranın bana vereceği desteğe inandım onlardan aldığım oy ve manevi güç ile buralara geldik. O sofrasında doğru dürüst bir yiyeceğe hasret fakir fukaramı utandıracak hiçbir şeye imza atmam, onların oyunu heba etmem. Dimdik ayaktayız ve MHP çatısı altında iktidara yürümeye devam ediyoruz" dedi.

Toplantıya MHP Düziçi İlçe Başkanı Ahmet Güllü, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mezdeki ve Mustafa Demirel katıldı.

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ NAMLI:
DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ NAMLI:
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 11:57:05
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 13:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?