18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

112 Ambulans rezaleti iddiası

Osmaniye’deki yol yapım çalışmaları esnasında greyderin altında kalarak ağır yaralanan ve 112 Acil Servis ambulansına bindirilirken sedyenin açılması ile yere düşen Şemsi Gür’ün, sedyeden düşmesi ile öldüğü iddia ediliyor.

Greyderin ön tekerinin Şemsi Gür’ün sadece ayaklarının üzerinden geçtiği ve greyderin ayaklarının üzerinden geçmesi ile ölüm olayının pek mümkün olamayacağı, ancak acemi ve sorumsuz 112 acil servis görevlilerinin yaralı Şemsi Gür’ü sedyeden yere düşürmeleri sonucu yaralının kafasının ambulansın demir basamağına çarpması sonucu beyin kanamasından ölmüş olabileceği iddia ediliyor.

Kazadan sonra Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda yaşamını yitiren Şemsi Gür’ün ölüm nedeninin araştırılması için cesedinin otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp kurumuna gönderildiği gerekli inceleme yapıldıktan sonra ölüm nedeninin tespit edileceği bildirildi.

Söz konusu rezaletle ilgili Osmaniye Valisi İsa Küçük ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Bahar’ın soruşturma başlatarak sorumlular hakkında gerekli işlemi yapması istendi.


Başak
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 12:19:00
Güncelleme :13 Aralık 2004 Pazartesi 16:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?