18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

17 günlük bebekle çadırda yaşıyorlar

Bahçe'de bir aile, 17 günlük bebekleriyle çadırda yaşıyor. 

Bahçe'nin Bekdemir Köyü Mercanlar Mahallesi'nde aynı evi paylaştığı babası Ali Şenol (82) ile tartıştıktan sonra evden ayrılmak zorunda kalan Ahmet Şenol (31), eşi Hülya (26), çocukları Sefa (6), Melike (4) ve Samet (3) ile bir çadıra yerleşti. Çocuklarıyla 2 aydır çadırda yaşayan Şenol çiftinin 17 gün önce de bir bebekleri dünyaya geldi. Semih adını verdikleri bebekleriyle zor şartlarda çadırda yaşamaya devam eden aile, baba işsiz olduğu için komşuların verdiği yemekle karınlarını doyuruyor. 

Babasıyla yaşadığı tatsız olaylar nedeniyle evden ayrılmak zorunda kaldıklarını ve 2 aydır çadırda yaşadıklarını belirten Ahmet Şenol, ailece çok mağdur olduklarını söyledi. Şenol, "Daha önce babamla aynı evde kalıyorduk. Aramızdaki huzursuzluklar nedeniyle eşimin ve çocuklarımın psikolojisinin ve aile düzenimizin bozulmaması için babamın evinden ayrılarak çadırda yaşamaya başladık. Ailemin geçimini sağlayacak hiçbir gelirim yok. Köylülerin yardımlarıyla hayat mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. 

Yetkililerin bir an önce bu halimizi görüp, bize başımızı sokabilecek bir ev ve iş temin etmelerini istiyoruz. 4 çocuğumla ortada kaldım ve şu an çadırda yaşıyorum. Yaz aylarının çok sıcak geçmesiyle gündüzleri çadırda kalamıyoruz ve çadır dışında kalıyoruz. Bu çadırda ailemin hiçbir güvenliği yok. Önümüz kış. Soğuk ve yağmurlar artacağı için çadırda yaşamamız çok daha zor olacak. Tek isteğim yetkililerden başımızı sokabileceğimiz bir ev" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 11:37:22
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 11:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?