19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

220 TDH'li CHP'li oldu

OSMANİYE'DE TDH'DEN CHP'YE KATILIM

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) kapatılmasının ardından Osmaniye'de 220 TDH'li CHP'ye katıldı.

CHP Osmaniye il binasında düzenlenen törende konuşan CHP İl Başkanı İrfan Erdem, TDH'nin İl Başkanı Yusuf Kaypak ve bütün ilçe başkanları ile Kadın Kolları Başkanı Betül Yıldız başta olmak üzere 220 üyesinin partilerine katıldığını belirterek, "Halkın iktidarını gerçekleştirecek olan partimiz, her geçen gün çığ gibi büyümekte, bu büyüyüşü ise bazılarını rahatsız etmektedir" dedi.

Eski partisine yeniden katılan TDH İl Başkanı Yusuf Kaypak ise "Beraber emek verdiğimiz TDH'de görev alan tüm arkadaşlarıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burası zaten bizim yuvamızdı. Bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştık. Şimdi yeniden yuvamızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra partimiz ve referandum için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

CHP'ye katılan TDH'lilerin parti rozetlerini İl Başkanı İrfan Erdem, Merkez İlçe Başkanı Zafer Palavan ile Osmaniye'de bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan ile MYK Üyesi Çiğdem Soysal taktı.

OSMANİYE'DE TDH'DEN CHP'YE KATILIM
OSMANİYE'DE TDH'DEN CHP'YE KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 13:42:01
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 13:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?