19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

40 yıllık hizmete onur plaketi

Osmaniye'de bir spor okulunun başkanı, gençlere verdiği destek ve çalışmalardan dolayı gazeteciler tarafından onur plaketi ile ödüllendirildi.

40 yıl önce Osmaniye'de ilk spor okulunu açan Aslan Yılmaz Spor Okulu Başkanı Aslan Yılmaz, gençlerin spor yapmasını sağlamak ve spor yapan gençlere destek olmak için yaptığı çalışmalardan dolayı ödüllendirildi.

Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Başak Gazetesi'nin sahibi Bahri Çolpan, Yılmaz'a onur plaketi vererek ödüllendirdi.

Yılmaz'ı iş yerinde ziyaret eden ve plaketini basın mensuplarının huzurunda veren Çolpan, "40 yıl önce Aslan Yılmaz Futbol Okulu adı altında Osmaniye ve yöresindeki tüm gençliğe, onların ailelerine, asayiş ve huzura göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan, bunun sonucu tüm ailelere ve Osmaniyeli'ye sirayet eden birlik, beraberlik, rahatlama ve ahlak adına çabalarınız, bugüne örnek teşkil etmiştir. Tüm bu çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor ve 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür ediyorum" dedi.

Çolpan, ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği Osmaniye İl Temsilcisi Abdullah Yalın Kılıç'a da spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

Aldığı plaketten dolayı duygulanan Aslan Yılmaz, bugüne kadar gençlerin spor yapması için gayret ettiğini ve bundan büyük zevk aldığını belirterek, "Gençlerimize sahip çıkmak zorundayız. Bugünün gençleri her türlü tehlikeler ile karşı karşıya. Onları her türlü kötülüklerden korumanın en güzel yolu spora teşvik etmektir. Beni böyle bir ödüle layık görmeniz beni onurlandırdı. Bundan sonra daha çok çalışma azmi kazandırdı" şeklinde konuştu.

Bu arada Abdullah Yalın Kılıç da kendisinin düzenlediği "Yıldızlar Futbol Turnuvası"na verdiği destekten dolayı Aslan Yılmaz'a teşekkür belgesi verdi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 12:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?