20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

7 yılda 7 şampiyonluk yaşadılar

Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu Kız Basketbol Takımı, 7 yılda 7. şampiyonluğa ulaştı.
İl genelinde yapılan İlköğretim Okulları Kız Basketbol Şampiyonası'nda bu yıl yine Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Atatürk İlköğretim Okulu, final maçında Osmaniye Saimbey İlköğretim Okulu takımını 93-25 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

Turnuvanın sonunda düzenlenen törende Atatürk İlköğretim Okulu takımına kupasını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor ve İzcilikten Sorumlu Şube Müdürü Mehmet Gök verdi. Tek tek sporcuları kutlayan Gök, bir ilçe ilköğretim okulunun bu başarısının tesadüf olmadığını belirtti.

Takımın antrenörü ve okulun beden eğitimi öğretmeni Hasan İltemiş, "Biz, Atatürk İlköğretim Okulu olarak bu 7. yılımızda 7. şampiyonluğa ulaştık. Şampiyonluğa ulaşana kadar takımımız; Güneysu İlköğretim Okulu'nu 63-4, Yediocak İlköğretim Okulu'nu 60-5, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu 70-4, Kadirli İlköğretim Okulu'nu ise 80-20 gibi farklı skorlarla yenerek gücümüzü gösterdik. Bu başarı, planlı ve programlı çalışmanın sonucunda geldi. Zaten kızlarımız her yıl il şampiyonu olarak grup maçlarına katılmaya hak kazanıyor. Gruplardan da iyi sonuçlar alarak dönüyoruz. Bu yıl da gideceğimiz grup maçlarında Osmaniye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Osmaniye ilini temsilen bir ilçe takımının da elemelere gitmesi sorumluluğumuzu daha da artırmakta ve aldığımız görevin ne kadar ağır olduğunu da bilmekteyiz. Turnuva süresince bu şampiyonlukta emeği olan sporcu kızlarımızı kutluyorum. Okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve bize katkı sağlayan herkesi kutluyor, tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bize destek verecek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum."

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 16:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?