19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Ak Parti'li Aksu Osmaniye'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti'li belediyelerin en yüksek standartlarda hizmet sunduğunu söyledi.

Aksu, partisinin Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı. Aksu, özellikle Güneydoğu Anadolu göç eden vatandaşların oturduğu mahallelerde yaptığı konuşmalarda partisine oy istedi.

Karaboyunlu ve Yunus Emre Mahalleleri'nde düzenlenen toplantılarda konuşan Aksu, AK Parti'nin 6.5 yıllık iktidarı döneminde yaptığı icraatları anlattı ve AK Parti'li belediyelerin halka daha iyi hizmet sunduğunu söyledi. Türkiye'de 'inanılmaz, imkansız, yapılamaz' denilen hizmetlerin AK Parti iktidarının 6.5 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirildiğini söyleyen Abdülkadir Aksu, ayrıca, bu süre içerisinde çok önemli konularda da reformlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Devlet hastanelerini bir çatı altında toplayarak sağlıkta önemli bir reforma imza attıklarını belirten Aksu, "Artık vatandaşlarımız herhangi bir sağlık kuruluşuna müracaat ettiğinde, 'Sen SSK'lısın, sen Yeşil Kartlısın, sen Bağ-Kur'lusun, biz bakamayız' demiyor. İsteyen her vatandaşımız, istediği her sağlık kuruluşuna giderek muayenesini ve tedavisini yaptırıyor. Bunları herhalde unutmadınız aziz kardeşlerimiz. Hastane kapılarındaki kuyrukları, hastaneden sonra eczane önündeki kuyrukları hep yaşadık.Hastanelerde rehin alınan hastaları, rehin alınan çocukları unutmadık. Sağlıkta gerçekten büyük işler gerçekleştirdik. 20 tane hava ambulans helikopteri alındı. Şimdi artık yol kapalı olduğu için hastaneye gidemeyen ve yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza rastlamıyoruz. Bilhassa Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde karda hareket edebilen ambulanslar alındı. Artık kar nedeni ile kapalı olan köylerdeki hastalara bu ambulanslar sayesinde ulaşılabiliyor. Vatandaşın yardımına koşuluyor" dedi.

AK Parti'li belediyelerin vatandaşa hizmeti en yüksek standartta sunduğunu ifade eden Aksu, "Bakın, seçimlere az bir süre kaldı. Biz istiyoruz ki, Osmaniyemiz de bir marka kent olsun. Osmaniyemiz de pırıl pırıl, çağdaş, yaşanabilir bir kent olsun. Bakın bizim bu seçimlerde kullandığımız slogan, 'Ak belediyeler, marka şehirler'. Hizmet standartları yükseltilmiş kentler istiyoruz. Şöyle etrafınıza bir bakın. Ne kadar ak belediyecilikle yönetilen belediyelerimiz varsa, hizmetin en iyisi, en yüksek standartta hizmet vatandaşımıza sunulmaktadır. Onun için biz istiyoruz ki bütün illerimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizde ak belediyecilik hakim olsun. Bütün vatandaşlarımız bu hizmetlerden istifade etsin. Şöyle bir bakın, ak belediyecilikle yönetilen belediyeler ile diğer belediyeler arasındaki farkı göreceksiniz. Bu nedenle AK Parti Belediye Başkan Adayı Suat Önal kardeşiniz, Osmaniye'yi marka şehir yapacak çok değerli bir kardeşinizdir" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) partilerine katılan Mehmet Tatbak, Kemal Solak, Cabbar Çetin ile Demokrat Parti'den (DP) katılan Emin Esen'e partisinin rozetini taktı. Aksu, daha sonra Yunus Emre Mahallesi'ndeki mahalle toplantısına katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 13:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman demir IP: 78.166.142.xxx Tarih : 27.03.2009 23:11:25

yinemi geldin ya osmaniyede başka mahalle yokmu geçen seçimlerde de son gün gelip bin bir türlü vaatlerle insanları kandırdın.neden sadece o mahallelere gidiyorsun neden ayrım yapıyorsun madem öyle git kendi memleketinde propaganda yap