18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

AKP Danışma Meclisi toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Osmaniye İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. 

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti'li belediye başkanları, İl Başkanı Ali Binboğa, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Düzgün, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Binboğa, AK Parti'nin kuruluş sürecine değinerek, "Devletin memurun maaşını dahi ödemede güçlük çekmeye başladığı ve büyük kaosların yaşandığı o dönemde, yeni bir oluşuma ihtiyaç vardı. İşte halkımız bunun için AK Parti'yi kurdu ve ilk seçimde de AK Parti tek başına iktidar oldu. Tabi bu arada hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye de çok teşekkür ediyorum. Çünkü Türkiye'nin içinde bulunduğu kaosu görerek, hükümeti seçime zorladı ve bunu başardı" dedi. 

Partisinin icraatlarını da anlatan Binboğa, "Bizlere 'gerici' diyorlar. Evet biz geriletiyoruz, ancak biz enflasyonu, faizleri, fiyatları geriletiyoruz. Halbuki geride kalan 4 yılda ülkemize çağ atlattık. Acil Eylem Planı ile işe başlayan hükümetimiz, karayollarında, konutta, eğitim ve sağlıkta büyük hamleler gerçekleştirdi. Türkiye dünyanın ilgi odağı oldu. Müslüman ülkeler nezdinde lider ülke konumuna geldi. İşte bütün bu başarılı çalışmaları yapan AK Parti'nin ak kadroları, önümüzdeki seçimde inşallah yine tek başına iktidar olacaktır" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın yaptığı konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 14:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet görmüş IP: 85.108.254.xxx Tarih : 10.12.2006 15:09:55
şanlıurfalı olup osmaniyede yaşayan ve osmaniyeyi normal bir osmaniyeliden daha fazla seven genç bir ak partili olarak, ak partimizin bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları destekliyor ve ilbaşkanıma osmaniyede yaşayan tüm urfalılar adına teşekkürleri borç biliyorum.