20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

AKP'li kadınlar huzurevini ziyarete gittiler

AK Parti Osmaniye İl Kadın Kolları üyeleri, Özden Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Melek Çardak Koç ve partili kadınlar, Özden Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti. Bu arada bir partili, umre ziyaretinden dönüşte getirdiği zemzem suyu ve hurmalardan yaşlılara ikram etti. Diğer partili kadınlar da yaşlılara çeşitli ikramlarda bulunarak, hediyeler verdi. 

Huzurevlerini herkesin ziyaret etmesi gerektiğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Melek Çardak Koç, "Çünkü burada kalan yaşlılarımız bizlere birer emanettir. Onlar zamanında bu ülke için ve bizler için çalışıp, görevlerini yerine getirmişlerdir. Şimdi bizler de onlara göstereceğimiz ilgi ve alaka ile şükran borcumuzu ödemeliyiz" dedi. 

Huzurevi sakinleri de, AK Parti'li kadınlara okudukları şiirler ve söyledikleri türkülerle teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 17:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
memet canbolat IP: 88.255.40.xxx Tarih : 4.06.2007 12:35:11
bizim milletimizin insanlarının bazıları çıkarcıdır bunlar işleri bittikten sonra selamı sepeti keserler şimdi bizim insanımıza verilen hizmetlerin bir tek karşılıgı var dır o da oy yanii bir tek oy için egiliyorlar ben ce çok saçma bir şey dir milletimizi düşünün ondan sonra herşeye karar verin, hizmetiii önce yapın kiii sonraya bırakmayın bizim kültürümüz ve türk halkı için her şeyi yapar bu millet onaaaa göre