19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

AKP'li vekillere 'dert dinleyin' talimatı

AK Parti Osmaniye Milletvekilleri ve parti yöneticileri, önümüzdeki günlerde ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyecek. Aktif Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekilleri Şükrü Ünal, D. Mehmet Kastal, Mehmet Sarı, İl Başkanı Yavuz Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve parti genel merkezi direktifleri doğrultusunda, önümüzdeki günlerde önce şehir merkezi ve daha sonra da ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinleyeceklerini belirtti.

Amaçlarının vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek olduğunu ifade eden İl Başkanı Yavuz Korkmaz, "Bu görüşmelerimizde, sorunların çözüm yollarını da birlikte görüşeceğiz" dedi.
Ziyarette konuşan Milletvekilleri Şükrü Ünal, D.Mehmet Kastal ve Mehmet Sarı ise, şunları kaydetti:
"Osmaniye merkezdeki kültür sitesi son aşamaya geldi ve ödeneği gönderildi. Kültür sitesi muhtemelen eylül ayında hizmete girecek. Düziçi İlçesi'ndeki kültür sitesinin de bu yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da 31 Ağustos'ta Osmaniye'ye gelerek incelemelerde bulunacak. Osmaniye'nin turizmden gerekli payı alması için çalışmalar yapılıyor. Düziçi'ndeki kaplıca tesisleri bunun lokomotifi olacak. Valimiz yatırımcıları davet edip, ihalesi verilecek. Kadirli içme suyu ihalesi için 7.1 trilyon lira ekstra ödenek gönderildi. Kadirli-Andırın Karayolu start alıyor. Karayolunun bitirilmesi ile Osmaniye-Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu işlerlik kazanacak. Osmaniye çevre yolu ve otogarın yapılması ile Osmaniye'nin şehir merkezindeki trafik akışı rahatlayacak. Maliye ve adliye binası eylül veya ekim ayı içerisinde tamamlanarak, hizmete açılacak."
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Celal Kaymak ise, Osmaniye'de yapılan her iyi şeyin yanında olacaklarını ve yapılması gereken işlerde destek olacaklarını belirterek, milletvekillerine ve partililere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 15:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?