17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

AKP'li Yağmur'un mutlu günü

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER YAĞMUR KIZINI EVLENDİRDİ

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, kızını evlendirdi. Yağmur ailesinin mutlu gününde siyasetin nabzı da bu düğünde attı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur ve Saniye Yağmur çiftinin biricik kızları Nihal, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Nihal Yağmur, Suna ve Muharrem Öcal çiftinin oğlu Vedat Öcal ile dünya evine girdi.

Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde Yağmur ve Öcal aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Vali Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, Tüysüz Belediye Başkanı Ökkeş Demirci, İl Genel Meclisi Başkanı Hamza Tor, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Tozluklu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya, MHP ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti’nin eski başkan ve yöneticileri, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Nihal ve Vedat çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Yağmur ve Öcal ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler Yunus Gülşa ve ekibinin müziği ile doyasıya oynadılar. AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Bu arada damat Vedat Öcal’ın Ankara’da çalışması ve ikamet etmesi nedeniyle Pazar günü akşamı da Başkent Düğün Salonu’nda ikinci bir düğün daha yapıldı. Düğün törenine katılan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen de Yağmur ve Öcal ailelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak, genç çifte ömür boyu mutluluk ve sağlık diledi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER YAĞMUR KIZINI EVLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:02:04
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?