18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Albay'dan veda ziyareti

Osmaniye Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Kurmay Kıdemli Albay Uğur Özbek, Osmaniye’deki 2 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından veda ziyaretlerinde bulundu. Albay Özbek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesini ve ardında da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk ziyaretini yaptığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne yapan Özbek, Dernek Başkanı Halil Yamacı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Albay Özbek, görev süreci içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Özbek, "Bizler de sizler gibi, görevimizi şuanda olduğu gibi sonuna kadar layıkıyla ve başarıyla yapacağız. İnşallah sizler gibi onurlu bir şekilde gelecekte gençlerimizin karşısına çıkıp onlara anılarımızı, tecrübelerimizi aktaracağız. Lütfen birlikte olmaktan imtina etmeyin, büyüyün ve tamamen arkadaşlarımızı birleştirin, bütünleştirin. Birlikte olun ki gücünüzü ortaya koyun. Ben bu duygu ve düşüncelerle görev sürem içerisinde bana gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her nereye gideceksem gideyim, beni her zaman arayabilirsiniz, ararsanız da mutlu olurum" dedi.

Dernek Başkanı Emekli Astsubay Halil Yamacı ise, Albay Özbek'e bugüne kadar kendilerine yaptığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek, "İnşallah komutanımızı bundan sonraki görev yerinde daha üst bir rütbede görmek istiyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Yamacı, ziyaretin anısına Albay Uğur Özbek'e plaket takdim edip, üyeleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Garnizon Komutanı Albay Özbek daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti. Özbek, Şehit çocuğu olan Cengiz Han Ataş tarafından çiçeklerle karşılandı. Derneğin çalışmalarının kendisi için çok mükemmel olduğunu belirten Özbek, bundan sonra da Dernek Başkanı Durmuş Öksüz’e destek verilmesini ve birlik beraberlik içinde hareket edilmesini tavsiye etti. Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ise, 2 yıllık görev süresi içerisinde kendilerine maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen Albay Uğur Özbek'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Öksüz, “Görev süresince eşiniz ile birlikte tüm şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret ederek, onları yalnız bırakmadınız. Bunun için size minnettarız. Bizler sizi hiçbir zaman unutmayacağız. Eminim siz de bizi unutmayacaksınız” diye konuştu. Başkan Öksüz, günün anısına Albay Özbek’e Karatepe kilimi hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2012 Salı 15:08:05
Güncelleme :3 Temmuz 2012 Salı 15:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?