19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Ambulans otomobille çarpıştı: 9 yaralı

Osmaniye'de, hasta taşıyan bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Musa Şahin Bulvarı, Sanayi Sitesi önündeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Hasta taşıyan Üzeyir Duranoğlu yönetimindeki 80 EF 060 plakalı ambulans, Toprakkale ilçesi yol ayrımından Musa Şahin Bulvarı'na çıkmakta olan Latif Orcan idaresindeki 80 FJ 046 özürlü plakalı otomobille çarpıştı.

Ambulansın devrildiği, otomobilin ise orta refüje çarparak durabildiği kazada; ambulans şoförü Üzeyir Duranoğlu ile ambulans içerisinde hasta olarak bulunan Mustafa Demir, Dr. Kevser Kala, sağlık personeli Süleyman Hilmi Arık, stajyer sağlıkçılar Hatice Beyza Ateş ve Zafer Kiraz, otomobilde bulunan Süleyman Ekrem, Zeynep Ekrem ve otomobil sürücüsü Latif Orcan çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu arada Musa Şahin Bulvarı'ndan Osmaniye-Adana istikametine giden yol, tek yönlü olarak yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Trafik ekipleri ulaşımı geçici olarak Toprakkale ilçesi yolu üzerinden sağladı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 18:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nilüfer özdil IP: 85.110.78.xxx Tarih : 19.11.2008 19:41:11

orcan ailesine büyük geçmiş olsun allah evlatlarına ve ailesine bağışlasın ayrıca tüm kazazedelerin ailesine de geçmiş olsun allah bir daha göstermesin