19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Aracın lastiği patladı: 14 yaralı

Osmaniye'de seyir halindeki kamyonetin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kazada 5'i çocuk 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza saat 21.45 sıralarında Adana-Osmaniye arasındaki TAG Otoyolu Tüysüz Beldesi yakınında meydana geldi. Ayhan Kaya (33) idaresindeki 01 UH 656 plakalı kamyonetin, Adana'dan Osmaniye'ye seyir halindeyken İskenderun yol kavşağına 2 kilometre kala sol arka tekerleği patladı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet önce orta refüjdeki bariyerlere ardından da otoyol üzerindeki köprünün beton korkuluğuna çarptı. Kazada kamyonet büyük hasar görürken, sürücü ve içindeki
13 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Osmaniye 250 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri otoyol kenarında ve dere yatağında yaralı olup olmadığını araştırdı. Bu arada kaza nedeniyle de otoyol bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan kamyonetin olay yerinden kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kazada yaralananların isimleri ise şöyle; Ayhan Kaya (sürücü), Emine Kaya (59), Yusuf Kaya (49), Kadir Kaya (39), Mustafa Kaya (11), Gülseren Arslan (44), Yıldız Bozkoyun (49), Hatun Kaya (30), Emine Kaya (7), Zülfiye Kaya (38), Eser Arslan (5), Esat Arslan (9), Ahmet Cankaya (7), Hatice Kaya (15). Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?