17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Asayiş uygulaması yapıldı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerince yapılan asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, gıyabi tevkif müzekkeresi, silahla yaralama olayları ve askeri firar suçlarıyla ilgili ile aranan toplam 21 şahsın yakalandığı ve 7 adet çalıntı otonun ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak huzur ve güven içinde yaşamalarını temin etmek amacıyla, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde; 2 bin 798 şahıs ve bin 811 araç sorgulaması yapılmıştır. Yapılan şahıs ve araç sorgulamasında 7 araç ve 21 şahıs yakalanmıştır. 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu gereğince 24 kişi hakkında toplam bin 488 YTL idari para cezası uygulanmıştır" denildi.

Açıklamada, yapılan uygulamalarda 7 adet aracın emniyet kayıtlarında çalıntı olduğu tespit edilerek gereğinin yapıldığı, aranan toplam 21 şahsın da yakalanarak gerekli işlemlerinin yapıldığı ayrıca meydana gelen olaylarda yakalanan şahıslar ve ele geçirilen suç unsurlarının adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 18:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?