18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Asfalt çalışmaları modernleşti

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, kentteki asfaltlama çalışmalarında son teknolojinin kullanıldığını söyledi.

Çuhadar, Atatürk Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, alt yapı çalışmalarının büyük kısmının yıl sonuna kadar bitirileceğini kaydetti.

Çarşı trafiğinin bir an önce açılıp, vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Çuhadar, belediye hizmetlerinde başlattıkları ilkler serisine bir yenisini daha eklediklerini dile getirerek, "Yol yapımı, asfalt dökümü, bordür, parke taşı yapım çalışmaları bundan böyle Runner-24 Nivo ölçüm cihazları ile yapılacak" dedi.

Belediye Başkanlığı Danışmanı Vedat Başkurt da Nivo cihazının belediyeye kazandırılması ile ilgili olarak, şunları söyledi:

"Bilindiği üzere yağışlı havalarda bilhassa çarşı merkezi içerisinde, kaldırımdan kaldırıma geçilmesi mümkün olmamaktaydı ve diğer kısımlarda Osmaniye çarşı içerisinde, asfaltların düzensiz dökülmesinden dolayı yayaların bazı yerlerde karşıdan karşıya geçişleri zor olmaktaydı. İşte bundan sonraki asfalt dökümlerinde eğim ve kodlar, topografik olarak Nivo cihazı ile tesviye edilip, asfalt dökme makinelerinin finişher ayarları yapılarak dökümü gerçekleştirilecektir."

Osmaniye-iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 17:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?