19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Başarılı İmam Hatiplilere ödül

Osmaniye ENSAR Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği, ÖSS'de başarılı olup üniversiteyi kazanan İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunu öğrencileri ödüllendirildi.

Arpacı Enver Usta Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıda; İHL'nden mezun olup ÖSS sınavında başarılı olmuş ve Üniversiteyi kazanan öğrenciler, veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Toplantıda ENSAR Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği'nin yaptığı çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde konuklara sunuldu. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Esat Çetin, "İmam Hatip Lisesi'nden mezun olup, ÖSS sınavında da başarılı olduktan sonra herhangi bir üniversiteyi kazanan öğrencilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Önlerine konulan tüm engellere rağmen yine de başarıyı yakalamış bu öğrencilerimiz, bir başarı ve gurur abidesidir. Onlarla gurur duyuyoruz. Azim ve irade tüm engelleri aşmıştır. İnşallah bu başarılı öğrencilerimiz zemheride yetişen son çiçekler olurlar. Bundan sonraki yıllarda başarı durumlarının daha da artacağını ümit ediyorum " dedi.

Toplantıya katılan Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul ise ENSAR Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği'ne teşekkür ederek, böyle güzel programlarlar düzenledikleri için tebrik etti. Müftü Çortul, ÖSS sınavında başarılı olup Üniversiteyi kazanan öğrencileri de kutlayarak, bundan sonraki yaşantılarında da başarılarının devamını diledi.

Osmaniye Anadolu İ.H.L. Müdürü Hasan Gün de ENSAR Derneği tarafından düzenlenen bu güzel programa katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ve öğrencilerini ayrı ayrı tebrik etti. Gün, "Bu öğrencilerimiz, kendilerinden sonra gelecek öğrencilerimize birer örnek olacaklardır. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca İHL Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Çetinkaya, İHL Okul Öğretmenlerini temsilen Nejat Özbahar, öğrenci velileri adına Osmaniye İl Müftülük Murakıbı İbrahim Taşan, Üniversiteyi kazanan öğrenciler adına Mücahit Karakaya, Rabia Önal ve Sümeyye Karayiğit duygu ve düşüncelerini ifade ederek çok mutlu olduklarını söylediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?