20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Başarılı polislere ödül

OSMANİYE'DE BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nün performans değerlendirmesi çerçevesinde başarılı 51 personele altın, takdirname ve teşekkür belgesi verildi.

Ödüllerini alan emniyet mensupları arasında sigara içenlerin olduğunu fark eden Vali Celalettin Cerrah, "Sigara içen arkadaşlarımız bana söz verecek. Sigarayı bugün itibariyle bu kapıdan çıktıktan sonra paketleri atıyor ve bırakıyorsunuz. İnsan canını sevmezse görev yapamaz. Herkes diyor ki "Polislik çok zor bir görevdir ama sigara içmeden de bu görev yürümez." Ben de içinizden birisiyim. Zamanında günde üç paket sigara içen biriydim ama bırakalı 21 yıl oldu. Bu kadar başarılı bir çalışma yapıyorsak sigara içen arkadaşlarımızda sigarayı bırakacak. Önce buradaki gruptan istiyorum sonra da diğer arkadaşlarımızdan. Sizden rica ediyorum müdür bey bu arkadaşlarımızı tespit ediyoruz ve yarından itibaren de takibe alıyoruz. Sigarayı bırakan arkadaşlar benden özel ödül alacak" dedi.

Güvenlik güçlerinin 24 saat canını dişine takarak çalıştığına dikkat çeken Vali Celalettin Cerrah, "Emniyet Müdürümüz Tayfur Bey geldiği günden beri tüm ekibiyle başarılara imza attı. Kaçakçılık ve uyuşturucu konularında yaptığı çalışmaları hepimiz takip ediyoruz. Osmaniye'de görev yapan tüm polislerimizin bekçisine kadar, yardımcı hizmetlerine kadar bu başarıda katkısı vardır. Emniyet teşkilatını müdürümüzün şahsında kutluyorum. Ayrıca yapılan bu uygulamayı da takdirle karşılıyorum. Arkadaşlarımızın takdir edilmesi gerekirdi. Biz de altın, teşekkür ve takdirname belgesi ile ödüllendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise performans değerlendirmesi projesinde personellerin faili meçhul olayların aydınlatılması, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadeleye katkısı gibi çalışmaların dikkate alındığını söyledi.

OSMANİYE'DE BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL
OSMANİYE'DE BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL
OSMANİYE'DE BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL
OSMANİYE'DE BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 11:19:03
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 18:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan hekimoğlu IP: 88.254.148.xxx Tarih : 15.03.2011 11:21:42

hak edeni ödüllendirki görevini canı gönüldem yapsın