20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Başbakan Erdoğan yarın Osmaniye'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tosyalı Holding'e ait Tosçelik Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri ve Osmaniye'de yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yapacak.

Ankara'dan uçakla Adana'ya gelecek olan Erdoğan, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenecek törende, Tosyalı Holding tarafından 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri ile Osmaniye Güney Çevre Yolu ve Yaya Üst Geçidi, Merkez Anaokulu, Yunus Emre Anaokulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Kadirli M.Nuri Arıoğlu İlköğretim Okulu, Kadirli Koçlu İlköğretim Okulu, Kadirli Vilayetler Hizmet Götürme Birliği 268 kişilik Orta Öğrenim Kız Öğrenci

Yurdu, Atatürk Lisesi 80. Yıl Spor Salonu, Fakuşağı Kampus Alanı Spor Salonu, Osmaniye OSB Atıksu Arıtma Tesisi, Osmaniye OSB Trafo Merkezi ve Osmaniye OSB Trafo Merkezi Enerji İletim Hattı'nın ortak açılışını yapacak.

Başbakan Erdoğan, açılışın ardından Osmaniye Valiliği'ne ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Adana'ya dönecek. Erdoğan, Adana'dan uçakla İstanbul'a gidecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:43:00
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?