19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Başbakan Osmaniye’ye geliyor

BAŞBAKAN ERDOĞAN OSMANİYE’YE GELİYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 5 Mayıs Perşembe günü Osmaniye’ye gelerek halka sesleneceği bildirildi. AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, “Başbakanımızı Osmaniye’ye yakışır şekilde karşılayacağız dedi.”

Yağmur, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, teşkilat olarak Erdoğan’ı karşılamak için yaptıkları hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Başbakan Erdoğan’ın yarın saat 16.30’da Osmaniye’ye gelerek Devlet Bahçeli Bulvarı’nda halka sesleneceğini belirten Yağmur, mitingin ardından ise Akyar partilerinin il binasını açacağını dile getirdi.

12 Haziran milletvekilliği seçimlerine ‘Türkiye Hazır, Hedef 2023’ sloganı ile hazırlandıklarını ifade eden Yağmur, “Bütün Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de bizler, teşkilat ve adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdürüyoruz. Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın seçim çalışmaları çerçevesinde ilimizde halkımıza seslenecek olması nedeniyle heyecanlı ve mutluyuz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm Osmaniyelileri mitingimize davet ediyoruz. Başbakanımızı coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Osmaniye’ye yakışır bir karşılama olacak. Umutlu yarınlar için AK Parti iktidarı ile Osmaniye’yi geleceğe taşıyacağız. Partili partisiz bütün Osmaniyeli halkımızı mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 13:30:03
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 19:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?