18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Başkan Çuhadar'dan otogar müjdesi!

Osmaniye'de yapımı devam eden şehirler arası otobüs terminalinin 8 Ağustos 2008 tarihinde hizmete açılacağı bildirildi.

Basın mensupları ile Enver Arpacı Tesisleri’nde sohbet toplantısı yapan Belediye Başkanı Davut Çuhadar, 2007 yılı belediye hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçen yıl birçok hizmete imza attıklarını belirten Çuhadar, temeli geçen yıl atılan otogarın 8 Ağustos 2008 tarihinde hizmete açılacağını, doğal gazın ise bu yılın sonunda kullanılmaya başlanacağını ifade etti.

Asri Mezarlık'ta birçok yeniliğe imza attıklarını kaydeden Çuhadar, "Mezarlığı yeniden düzenledik. 'Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine hiç olmaz' anlayışı ile hareket ediyoruz. Asri Mezarlık içerisinde Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası, morg ve 200 kişilik bir taziye evi kurduk. Burada vatandaşlarımız cenazesini defnettikten sonra taziyeleri kabul edebilir" dedi.

Yeni sebze hali yapımı için proje çalışmasının tamamlandığını ifade eden Çuhadar, inşaat çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağını vurguladı. 30 Ocak Çarşamba günü Osmaniye Kent Konseyi’ni tarihte ilk defa toplayacaklarının da altın çizen Çuhadar, "Osmaniyelilik" bilincinin gelişmesinde Kent Konseyi'nin büyük görevler üstleneceğini kaydetti.

Sorunların çözümünün birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Çuhadar, ”Her kesim, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Osmaniye’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak istiyorsak sorunları hep beraber çözüme ulaştırmak için gayret göstermeliyiz“ şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 11:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?