20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Başkan Kara'dan partilere ziyaret

BAŞKAN KARA, SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDEREK HİZMETLERİNİ ANLATTI

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, hizmet süresinin 1. yılını tamamlaması dolayısıyla siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Kara, Türkiye Değişim Hareketi (TDH), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Demokratik Sol Parti (DSP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye Partisi (TP), Saadet Partisi (SP), Büyük Birlik Partisi’ni (BBP) ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, “Bir yıllık hizmet süremizin tamamlanmasının ardından siyasi partilerimize ziyarette bulunuyoruz. Bu süre zarfında neler yaptık, neler yapacağız bunları anlatan bir hizmet kitapçığı hazırladık. Bu hizmet kitapçığını sunarken de siyasi partilerimizin sivil toplum kuruluşlarımızın çok kıymetli değerli yöneticileri ile bir araya gelerek onların görüş düşünce ve önerilerini almak amacıyla bu vesile ile bir araya geldik“ dedi.

Siyasi parti temsilcileri ise Başkan Kara'nın kendilerini ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

BAŞKAN KARA, SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDEREK HİZMETLERİNİ ANLATTI
BAŞKAN KARA, SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDEREK HİZMETLERİNİ ANLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 16:22:01
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 17:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?