19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Başkandan mahallede inceleme

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA, YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu.

Muhtar Özkan’ı muhtarlık bürosunda ziyaret eden Kadir Kara, bir süre sohbet ettikten sonra belediye görevlileri ile mahalleyi gezerek sorunları yerinde inceledi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve çevresini gezen Kara, okulun yanındaki 14052 çıkmaz sokağın 14043 sokağa bağlanması, Asfaltlanması gereken yolların asfaltlanması talimatını verdi. Şirinevler Mahallesi’nden Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne bağlantı yapılan kanalizasyon mıntıkasındaki 14075 ve 14077 sokaklar ile çevresinin kanalizasyon çalışmalarının yapılması konusunda talimat veren Kara, ayrıca bu yerlerin tekrar asfaltlanacağını söyledi. Bu arada Muhtar Özkan’ın muhtarlık binası ile ilgili talebini değerlendiren Başkan Kara, bu konunun mahallede yeni inşaata başlayan Ali Kale’nin yapacağı mahalle parkı içerisinde yaptırılacağını söyledi. Kadir Kara ayrıca mahallede kurulan Cuma Pazarı’nın yeri ile ilgili de sürpriz bir çalışma yapılacağını ifade etti.

Mahalle sakinleri ile de bir süre görüşen Kara, mahallenin sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı sözü verdi. Diğer yandan Osmaniye’de Doğal Gaz çalışmalarının hızla devam edeceğini belirten Kara, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin de doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi. Muhtar Özkan da Başkan Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA, YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 13:42:02
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 15:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?