18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Bayram hediyesi Emniyet'ten

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nce Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye ayakkabı dağıtıldı.
Polisevi'nde düzenlenen ayakkabı dağıtımına; Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve eşi, emniyet müdür yardımcıları, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilere ayakkabılarını tek tek dağıtan Emniyet Müdürü Yılmaz, Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler yapıldığını belirterek, "Şu sıralarda her hafta bir okulumuzun öğrencilerini yine burada konuk ederek Sinema Günleri düzenliyoruz. Ayakkabılarınızı burada dağıtmamızın nedeni de bu projenin bir parçasıdır. Burada amacımız, sizlerin polis teşkilatı ile yakın olmanızı ve onları daha iyi tanımanızı sağlamaktır. Teşkilatımızın bütün tesisleri sizlere açıktır. Sizler bugünün öğrencilerisiniz. Ancak yarın sizler de vali, kaymakam, emniyet müdürü, kurum müdürü, okul müdürü ve hatta öğretmen olacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bunun için de çok çalışmalısınız" dedi.

Ayakkabıların bir hayırsever tarafından hediye edildiğini, kendisinin sadece aracı olduğunu ifade eden Yılmaz, bu tür uygulamaların daha önceleri de yapıldığını belirterek, özellikle Çocuk Polisi Şubesi'nin bu konuda sokak çocuklarına yönelik çalışmaları olduğunu kaydetti.

Yılmaz ve eşi, öğrencilerin Kurban Bayramı'nı da kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 11:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?