17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

BBP lideri Yazıcıoğlu Osmaniye'de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin yerel seçimlerde sürpriz yapacağını iddia etti.

Yazıcıoğlu, Osmaniye'de öğretmenevinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlere Türkiye'nin her yerinde eksiksiz katılacaklarını belirterek, "Yerel seçimlerde baraj olmadığı için partimiz bu seçimlerden sürpriz yaparak çıkacaktır. Ben, partimizin oylarını 5-6 kat arttıracağına inanıyorum. BBP, bu seçimlerde en çok büyüyen parti olarak çıkacaktır" dedi.

BBP'nin, bir partinin devamı olmadığını, alternatifi veya karşı bir parti de olmadığını ifade eden Yazıcıoğlu, "Biz değişimlerden, kendi değerlerimizden bahsediyoruz. Bizim herhangi bir partiye avantaj veya dezavantaj sağlama gibi bir düşüncemiz de yoktur. Biz özgür bir partiyiz. Kendi çizdiğimiz yolumuzda, Türk-İslam medeniyetini gerçekleştirmek için yola çıkmış milliyetçi ve maneviyatçı bir partiyiz. Hepsinden farklı bir yerel yönetim anlayışı içinde geliyoruz. Belediye hizmetlerini, kişilere rant ve çıkar olarak kullandırtmayacağız. Milletimiz de özgür iradesi ile oyunu kullanacaktır" diye konuştu.

Konuşmasında partilere yapılan seçim yardımını da eleştiren Yazıcıoğlu, "Bugün bütçeden şehit çocuğuna burs veremeyen zihniyet, 3 partiye milyonlarca lira seçim yardımı yapıyor. Diğerleri ise kendi imkanları ile bu yarışı sürdürüyor. Adalet bunun neresinde?" diye sordu.

Yazıcıoğlu, daha sonra Osmaniye Belediye Başkan Adayı İsmail Gümüş ve Kadirli Belediye Başkan Adayı Ali Börklü ile il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Osmaniye Ticaret Borsası ile bazı esnafı ziyaret eden Yazıcıoğlu, Cuma Namazını, Büyük Cami'de kıldıktan sonra Osmaniye'den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASAN YILDIZ IP: 88.226.112.xxx Tarih : 15.02.2009 12:30:16

GELECEĞİN TEK LİDERİ MUHSİN YAZICIOĞLU.ŞİMDİDEN DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN.