18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

BBP’den taziye ziyareti

BBP’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ CEREN’E TAZİYE ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde Şırnak’ın Silopi ilçesinde polis noktasına düzenlenen saldırıda iki polis memurunun şehit edilmesi üzerine BBP Osmaniye İl Teşkilatı tarafından Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e taziye ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette Ceren’e başsağlığı dileyen BBP İl Başkanı Kadir Demir, “Şırnak ili Silopi ilçesinde hain bir saldırı sonucu 2 polis kardeşimiz şehit oldu. Dolayısıyla polis teşkilatımız ve Osmaniye İl Emniyet Müdürümüz Tayfur Erdal Ceren’in ve tüm teşkilatın başı sağ olsun diyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve arkadaşlarına da sabırlar diliyorum. İnşallah biran önce bu terör belasından milletimiz ve ülkemiz biran önce kurtulur. Dolayısıyla bu noktada emniyet teşkilatımızın da gece gündüz demeden gayretle ve büyük bir çaba içerisinde çalıştığını görüyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Tekrar teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Ceren ise; “Emniyet teşkilatı büyük bir teşkilattır. Terör örgütü üyeleri de hak ettiği belayı ve cezayı bulacaktır. Bunların adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere ve acımızı paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarete BBP Osmaniye 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyesi Murat Özcan da katıldı ve onlar da başsağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 16:05:02
Güncelleme :14 Mayıs 2011 Cumartesi 18:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?