18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Benzin alana karpuz bedava

Osmaniye'de bir akaryakıt istasyonu, başlattığı ilginç kampanyayla dikkat çekiyor.

Üretim fazlalığı nedeniyle tarlada kilosu 100 YKr'ye kadar düşen karpuz, Karakurt petrol istasyonlarında akaryakıt alana hediye ediliyor.

Şehir merkezindeki Karakurt Petrol İstasyonları, yeni bir promosyon uygulaması başlattı.

Akaryakıt istasyonuna gelen müşterilere, aldıkları akaryakıt miktarına bakmaksızın promosyon olarak bir karpuz veriliyor.

Promosyon uygulamasını çiftçiye destek olmak ve aynı zamanda yazın sıcağında bunalan sürücüleri serinletmek amacıyla başlattıklarını belirten istasyon sahibi Mahmut Karakurt, "Karpuz fiyatlarının düşüklüğü nedeniyle çok sayıda çiftçimiz ürününü toplama maliyetlerini dahi karşılayamamaktadır. Çiftçimizin ürününü tarlada bıraktığına tanık olunca, onları desteklemek amacıyla bu kampanyayı düzenledik" dedi. Karakurt, kendilerine ait 3 istasyonda, miktarına bakılmaksızın akaryakıt alan her müşteriye bedava karpuz uygulamasının yaz sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Karakurt, kampanyadan olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Satışlarımızda artış oldu. Bundan sonra hangi sebze-meyvenin fiyatı düşerse onu promosyon olarak dağıtmaya karar verdik'' şeklinde konuştu.

Bu arada, araç sürücüleri de uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, bu tür promosyon uygulamalarının diğer firmalar tarafından da yapılmasını istedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 19:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?