17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Bir kamyonet patatesi gasp ettiler

Osmaniye'de 3 kişi, seyyar satıcının bir kamyonet dolusu patatesini gasp etti. 

Niğde'den kamyonetine yüklediği onlarca çuval patatesi satmak için Osmaniye'ye gelen İsmet Düzyol (42), patatesleri satın almak istediklerini söyleyen 3 kişi ile bir benzinlikte pazarlık yaptı. Pazarlık sonunda patatesleri kendi kamyonetlerine yükleyen şahıslar, yanlarında Yeni Türk Lirası olmadığını söyleyerek Düzyol'a 500 Euro uzattı. Paranın sahte olabileceğinden şüphelenen İsmet Düzyol, şahıslara "Ben bu parayı bir de benzinciye göstereyim" dedi. 

Bunun üzerine panikleyen şahıslar, patatesi yükledikleri kamyonete binerek kaçmaya çalıştı. Düzyol da patateslerini kaptırmamak için kamyonetin kasasına atladı. Dağ yoluna götürülen Düzyol, burada kamyonetten indirilerek sopalarla darp edildi. Cep telefonuyla 155 Polis İmdat'ı arayarak "Beni öldürüyorlar" diyebilen Düzyol, darp sonucu baygınlık geçirdi. Seyyar satıcının cep telefonunu da alan şahıslar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. 

İsmet Düzyol'un 155'i aradığı cep telefonu numarasından Niğde'deki ailesine ulaşan emniyet güçleri, Düzyol'un kamyonetinin plakasını aldı. Hemen araştırmaya başlayan polis ekipleri, kamyoneti bir petrol istasyonunda buldu. Buradan araştırmayı genişleten polisler, Düzyol'a ulaştı. Yaralı halde bulunan İsmet Düzyol'un ifadesi doğrultusunda gaspçıların eşkalini ve kamyonetin plakasını belirleyen polisler, kısa süre sonunda kamyoneti ve olayla ilgisi olduğu iddia edilen Mehmet A. (35) ve Kemal K. (32) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Yetkililer, olayla ilgili 1 kişinin de arandığını bildirdi. 

Patateslerini teslim alan İsmet Düzyol, gaspçıları kısa sürede yakalayan polis ekiplerine teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 11:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?