19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Bozulan yollar onarılıyor

OSMANİYE'DE BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

Osmaniye'de son zamanlarda artan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılırken, Belediye Başkanı Kadir Kara; "Bu konuda Osmaniyeli hemşerilerimin hoşgörüsünü bekliyorum" dedi.

Doğalgaz ve TEDAŞ'ın Osmaniye Merkez'de yürüttüğü çalışmalar nedeniyle pek çok mahallede bozulan yollar kısa zamanda belediye ekipleri tarafından yama çalışmaları ile onarılıyor. Ayrı bütçelere sahip kurumların farklı farklı yerlerde yaptığı çalışmalar belediyenin çalışmalarını zora sokuyor. Osmaniye'nin gelişmesi için bu çalışmaların şart olduğunu ve bu tip çalışmaları engellemenin doğru olmayacağını belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara şöyle konuştu:

"Şu anda Osmaniye'de çok yoğun bir şekilde altyapı çalışması var. Bu çalışmalar yapılırken yollarımız doğal olarak bozuluyor. Bizde belediye ekipleri olarak bozulan yollarımızı var gücümüzle tamir ediyoruz. Ancak pek çok alanda, pek çok yerde farklı bütçelere sahip kurumların ve şirketlerin birlikte çalışamadıkları için bunların hepsini aynı anda ve aynı yerde çalıştırmak ve yürütmek pek mümkün olmuyor. Tabi bu hizmetleri engellemekte doğru değil. Bu çalışmalar Osmaniye'nin gelişmesi ve büyümesi için gerekli olan hizmetler. Biz belediye olarak bu ekiplerin çalışmalarını en kısa sürede tamamlamalarını bekliyoruz. Şu anda yama çalışmaları ile bozuk yererli tamir ediyoruz. Bu kuruluşlar çalışmalarını tamamen bitirip çekildikten sonra tüm yollarda genel bir asfaltlama çalışması yapacağız. Şu anda bozulan yollardaki sıkıntıların giderilmesi için asfalt serme çalışmalarını durdurup tüm ekiplerimizi yama çalışmalarına yönelttik."

Osmaniyeli hemşerilerine seslenen Başkan Kadir Kara; "Buradan şunu ifade etmek istiyorum. Elbette şu anda önümüzde bulunan kış nedeniyle bazı yollarımızda ulaşım noktasında sıkıntılar yaşayabiliriz. Ama bu konuda Osmaniyeli hemşerilerimden, Osmaniye'nin geleceği adına, kalkınması adına yapılan bu yatırımlar nedeniyle hoşgörü beklediğimi ifade etmek istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 11:47:01
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 12:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?