19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Bu trafik canavarını bulun!

Osmaniye'de trafik kazasında ölen 19 yaşındaki İsmail Onyığ'ın ağabeyi, kardeşinin ölümüne neden olan sürücünün bir an önce yakalanmasını istedi. Acılı ağabey, kardeşinin motosikletine bir araç sürücüsünün çarpması sonucu öldüğünü ileri sürdü.

Kaza, Alibekirli Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi 7 Ocak parkı önünde 20 Şubat 2009 Cuma günü akşam saat 17.30'da meydana gelmiş, 19 yaşındaki İsmail Onyığ kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 81 yaşındaki Süleyman Karataş da yaralanmıştı.

Ağabey Mustafa Onyığ, kardeşinin plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu motosikletiyle sürüklenerek başını elektrik direğine çarptığını ve hayatını kaybettiğini iddia etti. Kaza sonrası çevredeki görgü tanıkları ile görüştüğünü ancak görgü tanıklarının polise ifade vermekten çekindiklerini savunan Mustafa Onyığ, "Görgü tanıkları, motosikleti ile işinden evine gitmekte olan kardeşim İsmail Onyığ'a, karşı yönden gelerek aynı yöne dönen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen Renault marka otomobilin çarpıp olay yerinden kaçtığını ifade ettiler. Ben bu otomobilin bulunmasını istiyorum" dedi.

Ağabey Onyığ, kardeşinin ölümü ile ailece büyük bir acı yaşadıklarını ifade ederek, kazanın meydana gelişiyle ilgili olayın sağlıklı bir şekilde aydınlatılması için güvenlik güçlerince konuya gereken duyarlılığın gösterilmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

Kardeşinin motosikletine çarpıp olay yerinden kaçtığını öne sürdüğü aracın kırılan sinyal lambasının kendilerinde olduğunu ve şu anda olay yerinde araçtan düştüğünü iddia ettiği bir kaç parçanın bulunduğunu ileri süren Onyığ, "Aracın sinyal camını servis yetkililerine sorduk ve 2002-2004 model Renault Clio marka araçlarda bulunduğunu söylediler. Biz kardeşimizin ölümüne sebep olan dikkatsiz araç sürücüsünün yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 19:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa çığ IP: 88.228.130.xxx Tarih : 16.03.2009 15:28:12

çarpan araç biran önce teslim olsun