19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Çalıştığı pastaneyi soydu

ÇALIŞTIĞI PASTANEYİ SOYDU

Osmaniye'de çalıştığı pastaneden Antep fıstığı içi, ceviz içi ve toz şeker çaldığı ileri sürülen kişi ile 3 arkadaşı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Alibeyli Mahallesi, Atatürk Caddesi'ndeki bir pastanenin imalathanesinin kilit uydurarak kapısını açan hırsızlar içerdeki 250 kilo toz şeker, 180 kilo Antep fıstığı içi ve 3 koli ceviz içini çaldı.

Olayla ilgili yapılan araştırma ve çalışmalarda, iş yerine 15 gün kadar önce servis elemanı olarak giren Ayhan Ü'nün (25), çelişkili beyanlarda bulunması, hal ve hareketlerinde şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı.

Ekipleri, yaptıkları tahkikatta şüpheli Ayhan Ü'nün iş yerine hırsızlık yapmak amacıyla işe girdiği, bir müddet sonra iş yerinin imalathane olarak kullanılan deponun anahtarını yedeklediği, hırsızlık olayını Ali Ü. (19), Ercan Ü. (18) ve Şifa K. (34) ile birlikte gerçekleştirdikleri, iş yerinden çaldıkları malzemeleri ise, Adana ve Mersin illerinde sattıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin sattıkları hırsızlık malzemeler muhafaza altına alınarak iş yeri sahibine teslim edildi. Hırsızlık amaçlı kullanılan 01 PY 300 plakalı otomobilime de el konuldu.

Çeşitli hırsızlık suçlarından sabıkaları bulunan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALIŞTIĞI PASTANEYİ SOYDU
ÇALIŞTIĞI PASTANEYİ SOYDU
ÇALIŞTIĞI PASTANEYİ SOYDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 12:14:03
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 12:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?